Monday, January 31, 2011

Bimbang Nasib Pelajar Malaysia Di Mesir


video
excerpt from Buletin Utama TV3, 30/1/11 --> by Syazwan and Paan

camne dak2 tu nak makan...gi umah Syazwan arituh tgk bukan derang ade stok makanan byk2 siap2..org bujang..ade je lesap..ade je lesap..syazwan bgtau mama riot tu jadi dekat deret2 kedai yg ade KFC, kedai roti tu sume, which is betul2 kluar dr lorong rumah derang..mmg dekat sgt2..tpt budak2 tu nak beli pape..camne nak turun kalo camtu..and dgr cite masa riot ni gak ade yg org jahat2 amik kesempatan pecah rumah (ade rumah student pmpuan kita dah kena pecah masuk pukul 5 pagi tp Alhamdulillah tak diape2kan)..rumah Syazwan tu cam apartment, satu pintu masuk je bawah tu..mama bgtau guard dah lock for safety..

Moga dak2 tu selamat..

No comments:

Post a Comment

yes?